Artikelen---Er was geen holocaust

 

Er was geen holocaust

 
In sommige landen is het ontkennen, bagatelliseren of goedpraten van de holocaust verboden en strafbaar (over vrijheid van meningsuiting gesproken!). Maar meten zij wederom met twee maten door het ontkennen van de ene holocaust wel te verbieden en strafbaar te maken, terwijl zij op dat zelfde moment het ontkennen van een andere holocaust niet verbieden en niet strafbaar maken (en zelfs steunen)? Wij zeggen: je mag niet zeggen "er WAS geen holocaust", want "er IS een holocaust"!

Met dit artikel willen wij enerzijds het misbruiken van het holocaust fenomeen aan de kaak stellen. Want er zijn groepen in de maatschappij die de verschrikking van de holocaust (van joden) voortdurend levendig houden door vele gedenktekens, evenementen en artikelen in de media etc. er aan te wijden, wellicht om een gaande verschrikking - die zij nu zelf veroorzaken - te verdoezelen. Anderzijds, en dit is gelinkt aan het hiervoor genoemde, willen we de aandacht richten op een holocaust die al ruim 60 jaar duurt: die in Palestina!

En onder het motto "een foto zegt meer dan duizend woorden" laten we voornamelijk foto's aan het woord. Pas op! Hieronder zijn foto's die als schokkend ervaren kunnen worden! Lees ook het artikel Ons geliefd Palestina en As the Arabs see the Jews.

 
Vergelijk:
Etnische zuivering van joden
Etnische zuivering van Palestijnen
 
Zoek de tien verschillen :
een Israelische nederzetting
een Palestijns vluchtelingen kamp
 
Terwijl de hele wereld feest vierde en blij was met de val van de Berlijnse muur, word er in Palestina juist een muur gebouwd!
Berlijn:
Palestina:
 
 
Vergelijk:
Onderdrukking van joden
Onderdrukking van Palestijnen
 
Stelt u zich eens voor, de Palestijnse manier (noodgedwongen) om goederen te importeren anno 2000
 
Vergelijk:
Joodse holocaust slachtoffers
Palestijnse holocaust slachtoffers
 
 
 
Eerst stond de naam Palestina gewoon op de kaart, maar is nu verdwenen om plaats te maken voor de naam Israël!
 
 
Wij willen u, na dit alles, de volgende vraag stellen:
 
 
naar boven Naar overzicht artikelen